Menni-események a hétre

Most következik egy abszolút szubjektív programajánló Debrecenből. A programok egyfelől érintik a Dub Székház artistáit másfelől a Székház ars poeticáját. Lássuk az előbbi szempontok alapján milyen programokat tudunk ajánlani.

Időrendi sorrendben az Ifjúsági Ház megnyitóját tudjuk javasolni, ami már elkezdődött de még tart. Részletes programot a ház weboldalán találhattok.
A péntek esti mulatságról már esett szó korábban is, a MODEM belső kertjében kerül megrendezésre a Zajkert! ahol este Kisszántó a szegedi RádióMi rádióban tevékenykedő Phalanx-ot látja vendégül, aki a Mélyvarázs c. műsorával színesíti a rádió zenei-arculatát.

A zaj után rögtön következik másnap az Írókéz Party Keyser és Shuriken párossal amely este a gyűjtemény megnyitója tulajdonképpen. Zajkerttel egyetemben a belső kertes bulik lefogyasztható belépővel látogathatóak amelynek az ára 600 forint. Bővebb info az egyes események facebook-os oldalán.

Végezetül, hogy a keretes szerkezet megmaradjon, egy szintén új kezdeményezésről esik most szó. A HNO3 klubról, a salétrom utcáról. Az Debreceni Indie Klub már kell, hogy sugalljon valamit, hiszen nem egy indie-orientált estet hoztak tető alá sikerrel Debrecenben. Most a sor folytatódik immár új helyen a HNO3 klubban. A helyzet annyiban változott, hogy erre a “házibulira” csak azok léphetnek majd be, akik a facebook-on is visszajeleztek.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s