NEON12 – BEATMAP10 – MODEM5

Workshop indult a Modemben hétfőtől. A téma a neon. “A kilencvenes évek elején rövid ideig működött a Simonyi úton Debrecen egyik első underground zenei klubja, a Neon12.” A földszinti bemutatóterem így tehát magára ölti e szórakozó hely szellemiségét és hétvégére összeáll a nagy egész, lévén a Modem születésnapját is ünnepli. A résztvevő művészek munkáival részben már találkozhattatok, hiszen a Dub Székház sátort a Kiégő Izzók már többször is bevetítették, a kiállítótérben izzóéktól Kitzinger Gábor lesz jelen.

Hoványi Gábor pedig a Beatmap Visual (Hoványi Gábor és Vecsei Viktor) színeiben tevékenykedik, amely csapat már szintén vetített a sátorban. Ráadásul a Beatmap10 is apropója lesz a hétvégének, hiszen az ő tizedik születésnapi mulatságuk lesz egyben a záró-buli a belsőkertben. Installációjuk mellett ezen este a tűzfalra is fognak vetíteni és számos dj-t is vendégül látnak majd.

A kiállítás audió-felelőse pedig Szántó Tamás (Kisszántó) lesz, aki az egész tér hanganyagát fogja igazgatni, szerkeszteni, rendezni. Majd a szülinapi bulin lemezezni is a belsőkertben.

A többi művészről és a részletes programról további információt az események facebook-os oldalain találhattok. Jobb oldalon tudtok kattintani rájuk.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s