MODEM előszilveszteres felvételek és Fűszer-Csemege

A 2011-es év végét a Dub Székház debreceni katonái a MODEM központban, a Zöld Szamár kávézóban búcsúztatták vagy köszöntötték – kinek hogy tetszik. Persze akkor este ez csak egy szelete volt a rendezvénynek hisz mellettünk számos program várta az érdeklődőket, amit itt lehet áttekinteni amúgy.

A székházból Dr. Juzztice és Kisszántó “hajolt neki” és válogatta a zenét, teremtve ezzel zenei szituációt 🙂 és akkor az este számos hozadéka mellett, kettő felvétel is született, melyek most napvilágot látnak és érhetőek el a megfelelő csatornákon keresztül.

A mixeken túl a Modem facebook-os profilján a megfelelő albumban az estéről készült képeket is megtekinthetitek ill. mindenki megteheti azt, amit még nem tett meg – pl. tetszikelheti a Dub Székház avagy a Modem profilját is, stb.


Dr . Juzztice mix ~ 120 perc | Kisszántó mix ~ 60 perc

Valamint essen még néhány szó arról, hogy miért van szoros kapcsolat ezen bejegyzés és a Fűszer-Csemege eseménysorozatunk között. Esett. Hallgassátok a mixeket úgy, hogy azok a Fűszer-Csemege zenei repertoárját adják valamint legyetek résen mert evvel kapcsolatban újszerű dolgok megtapasztalása/birtoklása juthat részetekül a nem is olyan távoli jövőben.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s