Dub Székház 2012 Campus Fesztivál

Hamarosan elkezdjük bemutatni az idei fellépőinket, és hogy ez a bejegyzés ne egy későbbi bejegyzés beharangozója legyen csupán, hadd ajánljunk néhány dolgot, amiken keresztül “hangulatba” tudtok kerülni a sátorral kapcsolatban.

Volna itt tehát először a két profilunk a mixcloud és a soundcloud amiken a tavaly rögzített anyagok találhatóak meg és tölthetőek is. Célszerű “felkészülés” gyanánt bekövetni minket, mert leginkább ezen a két felületen jelentkezünk friss zenei tartalommal.

Ezenfelül ajánljuk a képeket is amiket jobb oldalon találtok meg (a picasawebes képeink pillanatnyilag nem érhetőek el). Ugyanott találhattok pár videót is, többek között budabeats-es zenésztársaink műsorából egy-egy rövid részletet. 

A “2012“-es fület tartjuk a legfontosabbnak, hiszen ez az oldal tartja majd számon az oldalon bemutatott produkciókat, érdemes lesz majd megfelelő információkért azt bogarászni (és keresni hozzá a facebook eventet).

Egyenlőre ennyi, menjetek critical mass-ozni, fűszer csemegézni a debreceni egyetemisták pedig figyeljék a megszokott placcot “Kossuth-ék” előtt.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s