Lanuk megjelenések; batla & nerma 2 x LP

Felhívjuk a figyelmeteket egy Pushya-történésre, mégpedig a nagyszerű és kedvenc Lanuk-unk dupla hosszú-albumára. Az első (pnl 017) a batla címet viseli és nyolc számával egy igen változatos egyvelegnek tűnik és kínálkozik nagyszerű szórakozási lehetőségnek azoknak, akik a letisztult szintetizátor hangzást kedvelik és nem ijednek meg ezen zenei világnak meglehetősen szokatlan szerkesztési módjától, tehát annak kísérleti jellegétől.

A második albumról (pnl 018) nerma címmel is hasonlókat tudunk elmondani. Amellett, hogy ez a munka jóval hosszabb és több track-ből áll össze, hadd hívjuk fel a figyelmet a ‘tep u‘ c. számra, amelyet innen is ajánlunk azoknak, akik az imént említett kritériumoknak úgy érzik nem felelnek meg.

A tartalmak a Pushya Netlabel oldaláról érhetőek el, ingyenesen.

Lanukkal kapcsolatosan pedig ne feledjük, hogy itt lehet tölteni és hallgatni a tavalyi Dub Székházas live actjét, valamint a legutóbbi munkáját, ami szintén a Pushya-n jelent meg, pedig itt érhetitek el, hasonló feltételek mellett.

Lanuk munkáit különösen javasoljuk utazás közben, tanulás mellett sétálás közben, koncertek előtt-mellett és vitatkozás helyett.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s