Dr. Kondor, 07.26 Csütörtök

Gondolkoztunk azon, hogy mivel mutassuk be a professzor urat de semmi sem jutott eszünkbe, amikor csak egyszer a kutató munkánk során az alábbi gondolatokat találtuk meg a debreceni megyei könyvtár és művelődési központ egyik poros raktárában egy ősrégi féltve őrzött almanachban:

“Dr. Kondor steril zenerendszereket szerkeszt, amelyek hol akusztikus kiegészítői egy meghívott vendég professzor előadásának, hol önálló individuummal bíró, komoly kérdéseket makacsul feszegető tudatsokkolók. Előadásain, alkalmi segédeivel közösen, különféle agyi beavatkozásokat végez a közönségen, orvosilag tesztelve a hallgatóságot, gyógyító zenei impulzusokkal operál és nyugtat (…)”

Helyi körökben ismerősen csenghet a Lyuhász Lyácint Bt. legendás formációja. No, ezen projekt mellékterméke Dr. Kondor névre keresztelt leányvállalkozása amely ars poeticáját az imént már elővezettük.

A sátorba tehát beparkol csütörtökön a Kondor-mentőautó és a gondosan összegyűjtött zenei eszközökből kiépül egy egészségügyi szűrőállomás, amely szolgáltatásait bárki igénybe veheti majd. Egy dolgot – amit ilyen esetben mondani szokás; hogy nem fog fájni ezúttal most nem tudjuk garantálni ti. a szintetizátorokból felépített ideggyógyászati központ ennek a közönségnek még nem állt rendelkezésére és ebben a formátumban sehol sem tudott működni. Amely dicséretes ugyan, hisz abszolút zenei élménynek látszik noha az emberi szervezetre gyakorolt hatásairól a mai tudóstársadalmat nemhogy megosztja, ugyanis ilyen információk egyáltalán nem is léteznek.

 

Tehát garanciát nem tudunk arra vonatkozóan adni, hogy nem érdemes eljönni, mert rossz lesz, leginkább az ellenkezőjét.

A címzetes ideggyógyász Doktor urat a lenti elérhetőségeken keresztül tudjátok közelebbről megismerni, munkásságát átnyálazni s nem csak őt de a betéti társaság, mint nagy egésznek a miben létét is feltérképezhetjük a linkek segítségével.

Dr. Kondor rendelője | Lyuhász Lyácint weboldal | Lyuhász Lyácint facebook oldal | Dr. Kondor képekben: EgyKettőHárom


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s