ER, Bem, Balance, 07.27 Péntek

A Holy Rollerz csapat tagjai nevesül – Bem, ER, Mr.Herb és Balance a fővárosunk legvidámabb DJ-i, ezúttal is ellátogatnak a kedves sátrunkba, hogy újra tanúbizonyságát tegyék ama ténynek, hogy az eklektikusságot is lehet mesteri fokon űzni és zenei előadás ügyében nem létezik az a szó, hogy határ s megalkuvás.

A nagy szavak bevezetőinek után pedig következzenek a tények. Tavaly az ER és Balance páros látogatott el, idén őket egészíti ki mintegy parabolaként Bem, akivel már a Holy Rollerz csapata majdnem teljesnek látszik. Amit tavaly írtunk az természetesen idén is igaz rájuk, talán kiegészítésként azt volna érdemes megemlíteni mondjuk Bem-ről, hogy a Brains Blazing c. számhoz készített verzió a verseny egyik egyértelműen kivételes alkotása lett. Emellett „a Vinylsrtings Trióval (Márkos Albert-cselló, Kézdy Luca-hegedű)” tesz lépéseket a nagyvilágban és többek között Barcelonát és Jeruzsálemet is meghódították már. Ezek után a „Szilágyi Kata Kísérleti Tánczenekar fuvolistája is és másodfrontembere, valamint a Tűzraktér Függtelen Kulturális központ kurátora és zenei programszervezője”. Róla még többet tudhattok meg – és ezzel egy újabb árnyalatot adunk a csapattal kapcsolatban – a Bánkitó fesztivál megfelelő menüpontjaiban, ugyanis a Holly Rollerz itt is hagyományt őriz, teljes létszámban. Ami az aktualitásokat illeti, mindenképpen meg kell még említeni, hogy az A38-on a Grand Central records nagy alakját Jon Kennedy-t látják vendégül a tetőteraszon, hogy a wamposkodásokat meg se említsük.

Szóval a brigád beveszi a sátor középső napját majd az estébe forduló délutánon azokkal a sokat emlegetett zenei pacákkal fogják befesteni a Dub Székház sátrat széltől-hosszában kint és bent egyaránt.

Holy Rollerz általánosan; facebook-os csoport | Fúzió Rádió ER; soundcloud | kép BEM; soundcloud | kép Rádió műsorok; Holy Rollerz | Új dimenziók fiatal utasoknak – septembertempo | A Készlet Ereje (nyúdzsessztikus tripnológia)


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s