Du3normal, 07.26 Csütörtök

A sátrunk első napjának utolsó fellépője Du3normal lesz. A budapesti dub producer – akivel az ugyanott sikeresen lezajlott Plug and Lay bulin találkoztunk – zárja majd a csütörtöki napunkat.

Reggae és dub zenekarokban működik gitárosként kezdetben, majd tér át a zenei produceri munkához és Du3normal néven szolgáltatja a tizedet a dub zene fogyasztóinak immár másfél éve. Elmondása szerint a zenéjében a dub klasszikusai éppúgy hatottak rá, mint a szigorú angol stepper dub vagy a franciák eklektikus zenéi, ennek minden bizonnyal tanúbizonyságául fog szolgálni a nálunk zajló szereplése is.

Zenei munkásságával kapcsolatban az első és talán a legfontosabb megállót a lengyel Paproota dub Netlabel-en való debütálását kell figyelnünk, ahol egy válogatás „lemezen” kapott helyet a Dancing Bear című nótájával. Az óriási dub-csomag után pedig egy szimpla megjelenése következett a DubCombe Records-on, Early Grey címmel, amelyre négy track érkezett. Természetesen az imént említett kiadványok ingyenesen letölthető darabok. A megjelenések sorát pedig az Ape Choons gondozásában megjelent anyagával zárjuk ami érkezik mindenkinek képernyőjére egyenesen Buenos Airesből. Frissen április 23.-án megjelent és térítés ellenében szedhető a beatportról.

Ami a Dub Székház sátrát illeti Du3normal egy két óra hosszú live act-tel készül és amelynek kapcsán talán kijelenthetjük azt is, hogy a vegytiszta dub, mint az elektronikus zene alapvetése és annak hiánya ezúttal pótolni látszik, ha csak egy röpke két óra erejéig is.

Du3normal: facebook-os oldal | soundcloud Zene: Earl Grey Ep | Paproota Dub Compilation vol. 2 | Plug | Kép: egy


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s