Slanki, 07.26 Csütörtök

Slanki neve nem ismeretlen a debreceni partylátogatók és East Radience rajongók körében. Született Szlanka Attila a ’90-es évek elején ismerkedett meg a hiphop kultúrával, s mind a mai napig ez a műfaj áll hozzá a legközelebb. Első kazettáit édesapjától kapta, rajta olyan, mára már kultikussá vált csapatok zenéivel, mint a De La Soul, A Tribe Called Quest, vagy Pete Rock & C.L. Smooth.

Ezt követően szép sorban felfedezte a modern elektronikus zenei műfajokat is. A kétezres évek elején drum and bass lemezeket kezdett gyűjteni, melyeket különböző fővárosi és vidéki bulikon és rádióműsorokban helyezett a lemezjátszók tűi alá. Néhány év szünetet követően 2011-ben visszatért a kezdetekhez: a hiphop és neo soul zenék világához, illetve ezek aktuális, hibrid változataihoz. Időközönként a beatdown house vagy a broken beat felé is elkalandozik szettjeiben.

Az elmúlt egy évben olyan külföldi előadók mellett lépett fel, mint DJ Food, Samiyam, Roska, Dorian Concept vagy DJ Vadim. Visszatérő vendége több budapesti partysorozatnak, ezek közül a legismertebbek a Monday Session, a Bounce és a SoulCap.

Slanki régen játszott Debrecenben, a Dub Székház Sátorban július 26-án, csütörtökön este 10-től teszi tiszteletét.

Slanki: mixcloud | soundcloud | twitter | kép egy


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s