Zsupi, 07.27 Péntek

Újabb fontos információhoz jutottunk a napokban. Kiderült ugyanis, hogy Debrecenben lesz megint Sav-Bázis buli és ezúttal ennek helyet a mi sátrunk ad majd, méghozzá a középső napon 27.-én, pénteken.

Nincs is üdítőbb, mint egy hajnali szeánszon részt venni Zsupival, amint lemezritkaságait szellőzteti meg az Acid Again bulikhoz méltóan, amik immár (nagyon lassan) 20 éves múltra tekintenek vissza. A két évtizedes ünnepléshez ugyan még 3 buék hiányzik de ezt most itt tegyük is félre, hogy az idei késő és egyben korai Acid bulira koncentrálhassunk.

Történt ugyanis, hogy egy újabb adag lemezhez jutott Zsupi, amiből már szemezgetett a legutóbbi DEN-en és amely szelekciót nagy valószínűséggel itt folytatja majd. Részben friss és nagyobb részben egyáltalán nem friss savlemezek gyűjteménye adja idén is a törzsanyagot.

Amit már jól megszokhattunk, nincs információ, nincs mix és nincs kép. Csak a buli van amin emiatt erősen javasolt megjelenni, hogy élményként raktározódhasson el, nem pedig mp3 kiterjesztésben a zenemappában.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s