Saboteur, 07.28 Szombat

Szombaton egy igen érdekes szabadstílusú live aktorkodáshoz lehet szerencséje a sátorba betévedőknek. Egy Saboteur mega-jövő-utazás produkció érkezik drone-dubtechno-techno-acid-idm-jungle-breakcore gyors vasútnak vonalán.

Amit róla tudni érdemes, hogy sikeres munkakapcsolatának gyümölcsét jópár kivételes helyzetben levő debreceni technó-imádó élvezhette, amikor a Mesterházy-Tigrics turné buszát leszólította és beirányította az Üvegtigris parkolójába. Azt a Sav-Bázis bulit azóta is jegyezzük és rákövetkező Tyúkól-acid bulit is a szénabálákból épített dj pulttal ésatöbbi.

Saboteur megfordult Budapest szerte különböző elektronikus estéken de ezek mellett talán a legfontosabb megemlítenünk a Veszprémi Utcazene Fesztivált a Contrast fesztivált és a 4.49fest-et.

A kötelező tudathasadásnak köszönhetően Cadmium Lung Jacket néven is elcsíphetitek, elcsíphettétek mondjuk az Akvárium klubban a Hardfloor utáni Vasárnapi ambient-elektronikus délutánon – a Lay-Up!-on. Ezen az egóján keresztül adja ki magából a különféle dubtechnókat és ahhoz hasonló atmoszférikus elektronikus dolgokat.

Saboteur: soundcloud (cadmium lung jacket)


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s