Metrokoll, 07.26. csütörtök

Az Y generációhoz tartozó Metrokoll a metáltól a hiphopon át jutott el az elektronikus zenékig. De ebben a folyamatban éppúgy jutott hely a komoly zenének is, a dark ambientnek, psy trance-nek,vagy a filmzenéknek. Ezután tovább csiszolódott az ízlése, és a nu-electro, a drum and bass és a dubstep kezdte el foglalkoztatni.

Két éve kezdett el komolyabban foglalkozni a mixeléssel, itt-ott letérve az ismert ösvényekről; olykor kíváncsiságból összeférhetetlennek tűnő stílusokat ötvözve, egyedi ízlésű mixeket készítve. Őt már a digitális mixelés szele érintette meg először, ezért az egér és a billentyűzet helyett keverőre és MIDI kontrollerre váltott.

Idén ő kapja azt a megtisztelő feladatot, hogy megnyissa a Dub Székház sátrat. Talán már hagyománynak is tekinthetjük, hogy ezt az időpontot és a bemutatkozási lehetőséget egy fiatal tehetséges DJ kapja. Metrokoll az electro és a dubstep által határolt területről indulva kezdett el DJ-zni, de az eklektikus szemléletétől nem áll távol az indie és más műfajok sem. Metrokollnak csak jövője van az elektronikus zenei szcénában, amelyben még csak az első lépéseit teszi, de biztosak vagyunk benne, hogy a chillout műfajban is meg fogja állni a helyét. Alapossága, odafigyelése a legapróbb részletekre is kiterjed, és ez a gondos odafigyelés tetten érhető a mixeiben is. Metrokoll július 26-án délután 16.00-tól vár mindenkit a szónikus chill-mámorban.

“Az elektronikus zenék rabul ejtő hangzásvilága a legmodernebb üdülőparadicsom füleink számára!”

Metrokoll: | facebook | soundcloud | kép egy


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s