Rongyállatok és könyvek a sátorban

A sátorban ezúttal az Egymalom antikvárium könyveit is megtalálhatjátok. A sátor “zeneileg” ugyan négykor nyit de délutáni kikapcsolódásként már korábban is várja a látogatókat. Keressétek a könyvsarkot ahol megtaláljátok a kedvetekhez passzoló könyvet és babzsákokon elfeküdve élvezhetitek majd azt.

Az olvasgatás mellett rongyállatok varrására is lesz lehetőség. Nem használt, lyukas, foltos ágynemű huzat, lepedő, ing, bármi jöhet akár még a lyukas zoknijaitok is, hogy majd a sátorban rongyállatokat és egyéb hasznos tárgyakat varjunk együtt belőle. A gyűjtésnek egy feltétele van, lehetőleg tiszta rongyokat várunk. (Gyűjtéssel kapcsolatos információk a következő facebook-os eseményen olvashatóak)

Amit ezért cserébe kaptok, szakszerű segítséget az állatok elkészítéséhez, szabásmintákat, amelyek alapján saját kedvenceteket varrhatjátok meg, valamint az elkészítéshez szükséges eszközöket. Az állatkákból megálmodhatsz kulcstartót, kitűzőt, hajdíszt, bármit, csak a képzeletetek szabhat határt.

Tehát gyertek a sátorba korábban, fogyasszátok itt az agylazítót, hűsítőt másnaposságra és jó kedvre egyaránt, ha úgy tetszik közben olvastok pár verset és varrtok egy rongyszörnyet a barátnőiteknek vagy barátaitoknak!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s