2 Zajkert 2

A lényeget át is vettük az esemény leírásából:

“A debreceni Modem belső udvarán immáron második alkalommal nyitja meg kapuit a Zajkert. A tavalyihoz hasonlóan most is hasonszőrű zajzenészekkel karöltve zajol a Lyuhász Lyácint Bt. A szeánszon idén is helyet kapnak az NDK (Neue Debreczenische Kunst) művészei által készített zajnövények, zajszobrok, a koncert előtt pedig a Modemben fejlámpás tárlatvezetéssel rukkol elő az eseménynek otthont adó helyszín emberi állománya.

Az idei Zajkert fellépői:
Lyuhász Lyácint Bt. – PLE – Nojzerr – Fullogic

Lyuhász Lyácint Bt.:
“Az idő egyre csak bontja, marja, oldja a jelenlét igájába kényszerített, önmagukat túlélni vágyó, részfeladatok ellátására hivatott idénymunkások öntudatos tömegét, az anyagba és térbe kényszerített teremtmények valamennyi megnyilvánulása precízen végrehajtott öncsonkítás.”

PLE:
Szürrealisztikus apokalipszis, neoforradalmi retro, kivénhedt csataló reprodukció. Ennyire hallgathatatlan disszonanciát ritkán találnak. Laza hangorkán a huzatos pincéből.

Nojzerr:
Irány a tudattalan, és még tovább! Noise-ambient improvizáció, ahol a hallgató saját mélységeibe merülhet egy szabad hangtérben.
www.myspace.com/nojzerr
http://www.myspace.com/video/vid/108037525

Fullogic:
Mély atmoszférák, folyékony terek, ködös,kalapos kirándulás a rezonananciák, gördülő basszusok és tudatsimító szőnyegek közé.”

A hangverseny után kb. 22 órai kezdettel Kisszántó & Cadmium Lung Jacket dj szettjével fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. Jól válogatott zajlemezek, IDM, ambient, acid és egyéb kísérleti elektronikus zenék sora.

További információkért és lájkolni valókért kattintsatok ide.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s