Dub Székház Ünnepek & Sav-Bázis

dszh-unnepek-hno3A Dub Székház ezzel az eseménnyel zárná az idei évet. Ezúttal a HNO3 klub falai között két zenekarral és számos dj-vel.

(Pearl * Dj / psychedelic-downtempo)
az estét egy friss székház-barátunk nyitja meg, Pearl, aki rendszeresen a belvárosi Bisztro-ban szokta simogatni az arra járó hallójáratokat és aki egy speciális hangulat szettel érkezik a salétromos nagyterembe.

(Flexible Juice * zenekar / lo-fi)
őt követi majd a Flexible Juice lo-fi formáció, Debrecen legigazabb zenei csapata, akiknek ráadásul nem is olyan régen készült el új albumuk (http://flexiblejuice.bandcamp.com/album/az-alv-k-f-lelnek) és videoklipjük (https://www.youtube.com/watch?v=LXpkdGoRi5Q) is. Garantáltam tovább fokozódik a hangulat.

(Pulse * zenekar / industrial)
az este ezen pontján érkezünk el a Pulse formációhoz egy első ízben magát megmutató kísérleti folyamatzene felálláshoz. Az egykori Kabalabab formáció megkeverve önmagával most a hangmintákhoz és az elektronikus zenei alapokhoz fordult amire egy nagyon hangos és dinamikus rock zenét építenek. Egészítik ki mindezt atmoszférákkal, effektekkel a telt hangzásért – zaj a zajban vagy fordítva.Print
(Dr. Juzztice & Cadmium Lung Jacket * Dj / various coolness)
a zenekarok után pedig azzal folytatjuk, amivel kezdtük, Dub Székház Dj-k állnak fel a pulpitusra, Dr. Juzztice és Cadmium Lung Jacket (néhai Saboteur), akik változatosan és a Székház színeihez méltóan kevernek, új zenét régivel, régi slágert mai slágerrel és szuper villanyhimnuszokat mai “cool-zenével”. Ha nem vagy biztos benne, hogy érted miről van itt szó, gyere el, értsük meg együtt!

 

(Zsupi * Sav-Bázis / acid)
az este pedig a Debrecen szerte legendás Sav-Bázis bulival zárjuk Zsupival és az örök, megunhatatlan savas hangzással, örömzenékkel. Továbbra is hangosan és ünnepi hangulatban. A legjobb pedig a sav-bázis buliban, hogy sosincs vége, most sem lesz, addig tart, ameddig a demosz úgy dönt, hogy akar a salétromban savazni.

 

Támogatás: 500 forint

 

LINE-UP

20:00 – 21:00 Pearl
21:00 – 21:50 Flexible Juice
22:00 – 23:00 Pulse
23:00 – 02:00 Dr. Juzztice & Cadmium Lung Jacket
02:00 – Zsupi, Sav-Bázis

a légkör a már jól megszokott HNO3-hangulat, friss ital, friss zene, némi projektorozás, diavetítés és kiscicák. Ne feledjük, hogy az állandó rádiókiállítás is látható, különösen a rádióból épített optimus fővezért ajánljuk a bejártnál, rögtön jobbra.. ő vigyáz mindenki lelkére.

***

olvasni, hallgatni, kutatni;

https://dubszekhaz.wordpress.com/
http://flexiblejuice.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/drjuzztice
https://soundcloud.com/cadmium-lung-jacket


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s