Dub Systems @ R33, Banyek, Aura Fresh, Krisz Deak, Zoltan Solomon, Side9000 (CZ)

Dub SystemsNem is olyan régen készült egy interjú Hargitai Andrással avagy Banyekkel amiben a Dub Systems-ről beszélgettünk. Ezzel kapcsolatban pedig örömteli hírünk van, hiszen a projekt megvalósul!

Az országban egyedi kezdeményezésként a Creativeselector.hu-n összetett javaknak köszönhetően Budapesten az R33-ban kerül sor az este megrendezésére, ahol az elvárt igényeknek és a helyi adottságoknak köszönhetően valamint a kívánt infrastruktúrával kiegészülve tud létrejönni ez a Dub Systems-nek nevezett zenei fenomén.

Fontosnak tartjuk, hogy egy ilyen “érdekegyesülésből” létrejött hazai elektronikus zenei esemény, a “hadszínteret” egy picit talán árnyalni is tudja és talán elindul a nyomán némi oldalirányú mozgás aminek köszönhetően az egymástól elszeparált szerveződések nem tartják reflex szerűen zárva a szemüket és fülüket. Irányt tud mutatni ez az este a minőségi fogyasztás tekintetében a “biztonságos” és megszokott utak járásának ellenében. Egyszóval új.

Kattintsatok a facebook-os eseményre, ahol a fellépőkről és természetesen az estéről magáról tudtok meg többet! A dátumot pedig jegyezzétek fel; 2013 március 23.

kisszántó


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s