DJ Bootsie a 10. Dub Székház Sátorban

 

BBE Boritos _MG_1347

Sok idő telt el az Árral Szemben óta, ahol DJ Bootsie először bemutatkozott. Azóta bejárta lényegében az összes létező magyar és számos külföldi klub színpadát saját zenekarával és a Zagarral egyaránt.

Ezek között a színpadok között ott van a miénk is, a Dub Székház Sátoré, hiszen “Buci” már két alkalommal látogatott meg minket: először még a Vekeri-Tónál a legelső Campus Fesztiválon, és azóta még egyszer, már bent a városban, a Nagyerdőn. Az ő hiphop szettjeire mindig nagyon nagy volt az érdeklődés: a babzsákokon kucorgó emberek némán hallgatták, olyan volt, mint egy szeánsz, ahol a Varázsló minden mozdulatától valami csodát vártak a Sátor vendégei. És kaptak is.

Egy szó, mint száz, a tizedik Dub Székház Sátor büszkén bejelenti: Július 20-án, szombaton 23:00-tól 01:00-ig a Sátor DJ pultjában: DJ Bootsie.

Reméljük, a harmadik DJ Bootsie fellépés alkalmával is megtelik a Sátor, és minden babzsákon ülni fog legalább három bólogató ember, akiknek pedig nem jut ülőhely, állva hallgatják végig.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s