Atmosphere Radio Show a 10. Dub Székház Sátorban

Egy újabb hagyományt folytatunk ebben az évben. Történt tavaly ugyanis az, hogy az általunk igen nagyra tartott Tilos Rádiótól hívtunk el egy komplett rádió műsort, a Kristálykertet. A rádió kultikus figurái (Gonnok és Lee n’gum) hoztak szatyorszám lemezeket és válogattak a sátorban azokról zenét, így vehette ki a hallgatóság a részét számos ritka és gondosan gyűjtött dub, reggae és ezeknek egyéb fúziós és hibrid változataiból. Ezt rögzítettük is természetesen; első rész, második rész.

Idén a folytatásban egy újabb rádióműsorhoz nyúlunk. Pontosabban az Atmosphere Radio Show-t hozzuk el a sátorba, amely név két hölgyet takar, Edinát és Bernit. Ez a műsor annyiban nem párja a Kristálykertnek, hogy a kezdeményezés viszonylag fiatal, ha úgy tetszik a Tilos egyik friss, energikus és feltörekvő műsorszáma, amely elsősorban az atmoszférákról és a harmóniákról szól. Nagyon mély elektronikus zenék a techno, idm és egyéb rétegzenékből havi rendszerességgel gondosan összeállított egyvelegét foglalja magában.

Edina Atmosphere
Atmosphere Radio Show

Edinát már halhattátok nálunk, ugyanis a Podcast sorozatunk negyvennyolcadik epizódját kaptuk tőle. Erről pedig kellőképpen értekeztünk korábban.

Igyekszünk a jövőben a páros fennmaradó felét is megismertetni veletek. Ennek első lépése lehet Berni játékát is hallgatni a babzsákokban a Dub Székház sátorban. Addig olvassatok tőle, mivel egy sokoldalú karakterről beszélünk aki a zene mellett másban is igyekszik kiteljesedni. Teszi ezt akkor amikor süt és amikor erről (és még sok mindenről) ír!

Az atmoszférák hétfőn Chi Recordings-os artisták között lesznek hallhatóak 19:00 és 22:00 óra között.

Addig hallgatni való kettejüktől:
eDina: http://www.mixcloud.com/hammalma/http://soundcloud.com/hammalma
Berni: http://www.mixcloud.com/berni-doffek/http://soundcloud.com/misstica


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s