Fűszer-Csemege folytatás a Bisztró Bárban

A Modem hetedik születésnapjának megünneplése után a Fűszer-Csemege elérkezett a végéhez. A Modem kertjébe idén már nem vonulunk ki többször, hiszen az idő ezt már nem teszi lehetővé. Az idei Fűszer-Csemege évad tehát lezárult a szombati ráadással.

De.

Véget érni nem fog, csak évszakállóvá tesszük egy költözéssel. Ugyanis októbertől a Bisztró Bárban találkozhattok a Dub Székházzal és a zenei Csemegékkel minden szombaton!
Garantált bár-hangulat nem csak háttérzenékkel és a későbbiekben egy-két meglepetéssel, vendégekkel. Minden szombaton 8 órától indítjuk a lemezjátszókat és meleg, szélvédett helyen, a hótól, dértől és egyéb csapadékoktól mentes környezetben (kivétel néhány acid-származék) játszunk jó zenéket – funkot, hip-hoppot, downtempokat, technot és house-t, jazz-t, soul-t, indie-t és ezeknek végtelen permutációjú hibrid változatait, a fel nem tüntetett variánsaikkal együtt.

Emellett Pearl és Kisszántó párosa a Határpontok után, ugyanabban a mederben maradva egy a Középpontok névre keresztelt eseménysorozatot indít, minden szerdán ugyanott. Erről a szerdai ambient estéről később és bővebben adunk hírt.

fcs-13oktober-print


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s