REBELMIX #7 by Kisszántó

Mint tudjátok, hónapról hónapra új zenei tartalom érkezik a blogra – a REBELMIX epizódjait a debreceni illetőségű DJ, Kisszántó szolgáltatja, aki a divat, az underground kultúra, a képzőművészet, az irodalom jelenségeire rímelő popszettjeivel repít minket egy kellemes, nyugis, helyenként ráagyalós vagy éppen szórakoztató hétfő ígérete felé.

A REBELMIX célja, hogy hidat képezzen az egyes művészeti ágak közt a blog tartalmaira reflektálva a zene segítségével. A hetedik részben ismét egy izgalmas stílusutazásra invitál minket Kisszántó: a mixben jól megfér egymás mellett az ukrán népzene és a kortárs japán ambient, melyek a ködös, kásás, hideg télre készítenek fel bennünket – kívül-belül.

12186409_10154034012594316_1192283974837697350_o

kisszanto-rebelmix-7-003

Boris Vian – A szerelem vak
(részlet)

“Időközben a rádió jelezte, hogy a tudósok megfigyelései szerint a különös légköri jelenség fokozatosan megszűnik, vagyis a ködtakaró napról napra vékonyodik. A jelentős fenyegetettségre való tekintettel nagy tanácskozást tartottak, és gyorsan találtak is megoldást, mert az ember találékonysága ezerarcú, és amikor a köd eloszlott – e tényről a speciális jelzőberendezések időben…

View original post 132 további szó


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s