Dr. Juzztice

“Sokszor kérdezik tőlem, hogy mióta DJ-zek, de erre a kérdésre sosem tudok válaszolni. Lehet, hogy az első londoni lemezcsomagtól kéne számolni a kezdeteket. De lehet, hogy inkább a rádióműsorunk indulása 2000-ben a helyes válasz. Vagy inkább a gimis házibulik, amikor a magnó mellett gubbasztottam egész éjjel. Esetleg a nyolcadikos iskolarádiózás, amikor Dr. Noire-ral lefektettük a későbbi Dub Székház alapjait. De az is lehet, hogy a gyerekkori lemezevásárlások során az Unió Áruház földszinti lemezosztályán már eldőlt, hogy zenével kell foglalkoznom.

Sokszor kérdezik tőlem, hogy milyen zenét játszom, de erre a kérdésre sosem tudok válaszolni. Sosem tudtam egyetlen műfajra szakosodni, mint annyi más DJ. Tudom, így kevesebb figyelem jut egy-egy irányzatra, és nem tudok egyikben sem igazán elmélyülni. De ma már nem is akarok elköteleződni, és csak reggae, house, vagy akármilyen más, „egyműfajos” DJ lenni. Hiszen úgyis minden lejátszott zenében én magam is ott vagyok, ha akarom, ha nem.

Sokszor kérdezik tőlem, hogy hol szoktam játszani, de erre a kérdésre sosem tudok válaszolni. Mert sehol sem játszom rendszeresen. Mindenhol feltűnök néha, esetleg rövidebb ideig maradok, aztán tovább állok.

(Dr. Juzztice a.k.a. DJ Krumplikutya)

Dr. Juzztice: soundcloud | mixcloud | juzzt music | my definition

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s